Wie zijn wij?

Combat Clinics is Harun en Benny die, met behulp van bevriende top vechtsporters, hun visie op de voordelen van vechtsport in de maatschappij en de sociale ontwikkeling willen overbrengen op de deelnemers van een clinic. Naast Harun en Benny, zijn Mustafa en Pieter ook onderdeel van het team.

Door de jaren heen hebben wij zelf mogen ervaren dat de sporten die wij uitoefenen en training in geven niet alleen lichamelijk zijn vruchten afwerpt. Het mentale aspect is minstens een even grote factor, zo niet een grotere factor, die van groot belang is binnen elke tak van sport, maar zeker binnen de vechtsport.

Vanuit het vechtsport perspectief willen wij mensen inspireren en motiveren en laten zien hoe ze kunnen omgaan met tegenslagen, hun angsten te overwinnen, respect tonen voor je medemens en problemen waar ze tegenaan lopen beter te kunnen oplossen. Vechtsport is niet het doel, maar het middel om onze boodschap over te brengen. En dat dit ook nog eens super leuk en leerzaam is, is natuurlijk mooi meegenomen!