• Base Begeleiding x Combat Clinics

    Een uniek programma voor uw kind om zich verder te ontwikkelen op sociaal, emotioneel en mentaal gebied.

    SCHRIJF UW KIND HIER IN

HET UNIEKE TRAJECT

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een exclusieve vierdaagse trainingsreeks van 2 december tot en met 5 januari, speciaal ontworpen voor jongeren in de bovenbouw van het basisonderwijs (9 tot 12 jaar). Deze trainingsreeks, gehouden op de prachtige locatie van Combat Brothers in Breda, belooft een ervaring te zijn die zowel inspirerend als transformerend is.

Tijdens deze vier dagen zullen uw kinderen deelnemen aan een reeks activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van cruciale interpersoonlijke vaardigheden die ze in hun dagelijks leven nodig hebben. Ze zullen leren over doorzettingsvermogen, het hanteren van stress, het aannemen van een positieve houding, en het belang van samenwerking. Ze zullen worden uitgedaagd om hun zelfvertrouwen te vergroten, zelfbeheersing te oefenen, en te leren hoe ze hun grenzen kunnen aangeven en verleggen.

Maar dit is meer dan alleen een fysieke training. We zullen de jongeren ook begeleiden in het ontwikkelen van een dieper begrip van kwetsbaarheid, het aanvoelen van de grenzen van anderen, en het effectief vragen om hulp. Ze zullen leren hoe ze kritiek en feedback kunnen verwerken, en hoe ze deze kunnen gebruiken om te groeien en te verbeteren.

Elke activiteit is zorgvuldig ontworpen om een directe koppeling te maken met de leefwereld van de deelnemers, waardoor de lessen die ze leren niet alleen relevant, maar ook onmiddellijk toepasbaar zijn in hun dagelijks leven.

Wilt u het jaar van uw kind op een inspirerende manier laten beginnen? Wilt u ze zien bloeien tot sterke, zelfverzekerde individuen die klaar zijn om de wereld te veroveren? Dan is dit uw kans.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze revolutionaire reis. Samen kunnen we een toekomst bouwen waarin onze kinderen niet alleen overleven, maar ook floreren.

DE SAMENWERKING

In 2023 hebben wij, het team van Base Begeleiding en Combat Brothers, intensieve gesprekken gevoerd over de synergie tussen de levensvaardigheden die wij in gezinnen en met jongeren ontwikkelen, en de vaardigheden die inherent zijn aan de vechtsport. Deze gesprekken hebben geleid tot een unieke samenwerking die in 2024 van start gaat, met als doel het vormen van een veerkrachtige, zelfbewuste jonge generatie. Een synergie tussen psychosociale begeleiding en zelfverdedigingstraining waar zelfontwikkeling centraal staat. Een partnerschap dat een ongeëvenaarde reis naar zelfontplooiing biedt voor uw kind.

Deze unieke samenwerking brengt de expertise van beide organisaties samen om een holistische benadering van empowerment en groei te bieden aan jongeren, gezinnen en individuen.

In een wereld waarin fysieke en mentale welzijn hand in hand gaan, geloven we sterk in de kracht van deze samenwerking om een positieve impact te hebben op verschillende aspecten van het leven van onze cliënten.

WAAROM EEN BASE CLINIC VOOR UW KIND?

Emotionele begeleiding
Plezier
Zelfvertrouwen
Teambuilding